My finance

Onze partners

CIRCULAIRE MEUBELS

Als duurzaam bedrijf is het belangrijk om zoveel mogelijk te hergebruiken. Hiervoor kun je bij het inrichten van een bedrijfspand gebruik maken van circulaire meubels. De kwaliteit van deze meubels is nog goed en de prijs extra aantrekkelijk.

ZAKELIJKE POST VERSTUREN

Zakelijke post wil je op een professionele wijze versturen, je hebt ten slotte een serieus bedrijf. Hiervoor kun je enveloppen kopen bij 123 Envelop, hiermee verstuur je eenvoudig en voordelig diverse formaten brieven.

INCASSO AVOCAAT NODIG

Hulp nodig van incasso advocaten? Neem een incasso advocaat in de arm en krijg waar je recht op hebt.

GOUD VERKOPEN

Wil je snel en voordelig goud verkopen? Bij Van der Meulen Edelmetaal.be krijg je een goede prijs voor je goud.

INCASSOBUREAU INSCHAKELEN

Gemakkelijk een incassobureau inschakelen? Ga niet zitten stressen, roep de hulp in van een incassobureau. Krijg snel waar je recht op hebt.

AUTOMATISEER REPETERENDE WERKZAAMHEDEN

Bij iedere organisatie is er wel iemand die repeterende werkzaamheden uitvoert, alle facturen controleren en verwerken. Terwijl je met een ERP systeem bijna al deze werkzaamheden kunt automatiseren. Wat is een ERP systeem? Kijk op Erpoverzicht.nl.

GOEDKOPE KANTOORMEUBELEN

Zoek je goedkope kantoormeubels, dan is Best Budget Kantoormeubelen de winkel waar je moet zijn.

ADVIES VOOR ERGONOMISCH WERKEN

Met het werkplekadvies van Ergoprofs kun je alle medewerkers een prettige werkplek op maat aanbieden. Bel snel voor een afspraak.

CAO ADVIES EN CONTROLES

Goede cao-afspraken zijn ontzettend belangrijk voor het betaalbaar houden van werk en het krijgen van een eerlijk salaris. Hof van Consultancy geeft HR-advies aan zowel werkgevers als werknemers. Maak snel een afspraak.

DE MEDIATOR HELPT BIJ EEN SNELLE SCHEIDING

Wil je scheiden in Alphen aan den Rijn, dan is Scheiden als Gezin de mediator om te benaderen. Klik op de link voor meer informatie over de diensten van Scheiden als Gezin.

UITVAARTKOSTEN

Een uitvaart regelen is geen leuke bezigheid. In deze periode van rouw wil je dan ook al helemaal niet denken aan de kosten die dit met zich meebrengt. Echter, voor het financieren van een uitvaart staan de meeste uitvaartcentra ook klaar om een helpende hand toe te dienen.

GELD BESPAREN MET SIX SIGMA

Met de trainingen van 5ST3PS leer je alles over betrouwbaarheid, efficiëntie en effectiviteit van werkmethodes. Optimaliseer je bedrijf vanuit een goede basis.

www.accountantskantoorhoff.nl

LEVENSTESTAMENT VASTLEGGEN

Leg een levenstestament vast. Hierdoor worden er alleen beslissingen voor je gemaakt waar je zelf achter staat, zelfs als je zelf geen beslissingen meer kunt nemen.

VRAGEN OVER ALIMENTATIE

Ga je scheiden, dan is alimentatie vaak een belangrijk punt. Familierecht & Mediation Apeldoorn kan je hierbij helpen. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek.

ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT HILVERSUM

Heb je een geschil met je (ex)partner over het verdelen van vermogen en eigendommen bij de scheiding? Schakel dan een familierechtadvocaat in voor professionele hulp. Bekijk de website van de echtscheidingsadvocaat Hilversum

VERSCHILLENDE ERP SYSTEMEN

Een van de voordelen van erp systemen is de mogelijkheden om financi?le stromen inzichtelijk te maken en zelfs te automatiseren. Voordat u een keuze maakt kunt u ERP vergelijken om het meest geschikte ERP systeem te bepalen voor uw behoeftes.

VERGOEDING NA LETSELSCHADE

Ben je betrokken geweest bij een (auto-)ongeluk? Dan maak je mogelijk kans om letselschade te claimen. Op die manier kun je toch nog iets van compensatie krijgen voor je opgelopen schade.
carcassonne spelletje
carcassonne bordspel

SCHEIDEN ALS CHRISTEN

Het scheiden als christen zorgt vaak voor verwondering bij mensen uit de omgeving en kan uitmonden in een vechtscheiding. Zorg daarom dat je er samen uitkomt onder begeleiding van een Christelijke mediator.

VACATURE DOCENT ECONOMIE BIJ METAFOOR

Heb jij talent en heb jij je financi?le zaken altijd op orde. Help anderen de economie beter te begrijpen en solliciteer op een vacature docent economie bij Metafoor .

DONEER AAN KANKERONDERZOEK

Een donatie aan het WKOF zorgt ervoor dat het arbeidsintensieve en vooral erg dure onderzoek naar kanker kan blijven doorgaan.

DONEER AAN KANKERONDERZOEK

Kankeronderzoek is erg duur en tijdrovend. We hopen dan ook dat er mensen zijn die graag een donatie of contributie willen geven aan het WKOF in de strijd tegen kanker.

MOTIVEREN EN TRAINEN VAN SALESMENSEN

Laat uw verkoopteam gemotiveerd zijn voor topprestaties door middel van een premieverhoging. Andere motiverende punten voor uw salesmensen is het aanbieden van salestrainingen om zichzelf te ontwikkelen.

MEDIATION IN COEVORDEN

Mediation in Coevorden? De mediators van Bmiddl begeleiden jullie graag met het scheidingsproces.

JACHTMAKELAAR YACHTING COMPANY MUIDERZAND

Bezoek jachtmakelaar Yachting Company Muiderzand voor de meest luxe en betaalbare jachten.

NL LEERT DOOR

De coronacrisis raakt iedereen, bijvoorbeeld bij het verlies van je baan. Daarom is er door de overheid geld beschikbaar gesteld om je te laten omscholen of voor ontwikkeladvies. Vraag naar de voorwaarden van NL Leert Door en schakel een loopbaanadviseur in voor hulp.

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING VAN VERZEKERING.NL

Als je op zoek bent naar een goede aansprakelijkheidsverzekering, dan kun je het beste even op de website van verzekering.nl kijken.

VACATURES ALMERE

Ben jij helemaal thuis in de finance en zoek je een uitdagende en passende baan? Bekijk al onze finance vacatures Almere , via Burgersupport.nl

IK HEB LETSEL OPGELOPEN

Als je letsel hebt opgelopen dan kan je naar een letselschadespecialist . Die kan ervoor zorgen dat je een vergoeding krijgt!

DIGITALE NALATENSCHAP

De expert in digitale nazorg is Digital Life Legacy. Maak kennis met de experts die alles weten over het inzichtelijk maken van digitale dierbare herinneringen.

ANTWOORD SERVICE

Wil je dat al je klanten meteen te woord worden gestaan? Antwoordservice Nederland verzorgt je telefoondienst 24/7, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te maken over de telefoon.

Optimaliseer je Financiën met Stichtingoprichten.nl

Voor deskundig advies en ondersteuning op het gebied van financiën en stichtingszaken, bezoek Stichtingoprichten.nl. My-finance.nl beveelt deze dienst aan als de ideale partner voor het optimaliseren van je financiën en stichtingsaangelegenheden.

Financiële onafhankelijkheid

Als je op zoek bent naar financiële onafhankelijkheid, dan kun je een baan zoeken in de techniek. Er zijn volop mogelijkheden om een baan te vinden. Kijk eens op Nl-techniek.nl voor een baan bij jou in de buurt.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden