My finance

Mogelijkheden van een Revolut betaalrekening

Geplaatst op

Een betaalrekening, iedereen heeft er al een. Maar elke bank is anders. Denk dan bijvoorbeeld aan de rente, kosten of gebruiksvriendelijkheid. De bank die jij dan kiest moet dus op een van deze gebieden het beste zijn. Of het maakte je niet veel uit en ging gewoon voor degene die je vrienden of familie ook hebben. Maar voor dat je dat zomaar doet, moet je toch echt weten welke bank bij jou past. Elke rekening kan andere voordelen hebben die voor jou het handigste zijn.

Alle top punten

Deze Revolut betaalrekening adverteer op het feit dat het op elk gebied beter is dan de andere. We gaan er nu achter komen of dat echt zo is. En welke vlakken hebben we het dan over? We lopen ze langs stap voor stap. We beginnen met het beheren van jouw geld.
Met de app van Revolut kan jij elke minuut en op elke plek jouw rekening bekijken. Daarnaast zit er een automatische budgettering in. Dus elke maand krijg jij te zien waar jij het meeste geld aan hebt uitgegeven. Daarnaast geeft het meteen aan om een bedrag vast te stellen voor elke categorie. Zo kan jij zien of je er op bespaard, hoeveel je over hebt. Of dat je juist ineens meer uit geeft.

Ook kan je met de app jouw Revolut card beheren. Dus of je hem wilt bevriezen dat er geen betalingen meer gedaan kunnen worden, of contactloos betalen mag ja of nee. En je altijd je limiet aanpassen.

Voor de reizigers onder ons, met deze pas kan jij in wel 150 verschillende valuta’s betalen. Hier op geld een interbancaire wisselkoers en als je boven de 5000 pond uitgeeft komt er een toeslag van maar 0,5% op. Dit kan anders zijn bij een aantal valuta’s waar een andere toeslag op kan staan.
Contant geld is vaak het handigst als je in een ander land bent. Je weet zeker dat je kan betalen bij elk winkeltje, en met contant geld omgaan is vaak zuiniger dan met een pinpas. Daarom kan jij bij een geldautomaat geld opnemen tot 200 pond per maand zonder een toeslag er over te betalen. Alles wat hier boven komt, zit een toeslag van maar 2% op.
Zelfs een verzekering afsluiten op je reis is mogelijk. Vanaf 1 pond per dag ben jij zoal je telefoon verzekerd door Revolut Travel Ltd.

Sprekend over andere valuta, cryptogeld is erg populair geworden. Er is makkelijk een extra paar euro’s mee te verdienen. Met de app kan jij uit 5 verschillende soorten cryptovaluta’s kiezen die jij wilt kopen of juist omzetten in echt geld.
Hierbij komt nog dat jij de wisselkoersen op real time kan bekijken terwijl je aan het beleggen bent.

Tarieven

Wat is nou de koste voor deze geweldige betaalrekening? Voor de standaard functies, die hier zijn benoemd, betaal jij helemaal niks per maand. Je kan uitbreiden naar Premium, 7,99 per maand, op Metal, 12,99 per maand. Bij elke upgrade komen dus alleen maar meer extra’s die voor jou misschien wel noodzakelijk kunnen zijn.

Bron: Financer.com – Revolut Card

Gerelateerde berichten

Wat is vreemd vermogen?

De financiën en het bedrijfsresultaat van een onderneming bestaat uit honderden verschillende onderdelen die samen worden gebracht in een overzicht....

Lees meer

Tips om te besparen op een autoverzekering

De maandelijkse vaste lasten kunnen zonder dat je het doorhebt al snel hoog oplopen. Ondanks dat hier een groot gedeelte van de inkomsten heen gaan,...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden