My finance

Hier moet je op letten bij het nemen van een creditcard

Geplaatst op

Een creditcard is om diverse redenen een van de beste betaalmiddelen. Zo loop je bij het online bestellen van producten minder risico en heb je zowel in het binnen- als buitenland een veilige methode om borg te betalen. Als je op dit moment nog geen creditcard hebt en er wel graag een zou willen, dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over waar de creditcard minimaal aan moet voldoen. 

Geen hoge kosten

De kosten van een creditcard verschillen sterk per partij. Het gaat hierbij niet om de kosten van het pasje, maar meer om de kosten die je maakt bij het gebruiken van de creditcard. Om te voorkomen dat je hier te veel voor betaalt in de toekomst, is het verstandig om vooraf de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Kijk hierbij goed naar het rentepercentage en het maximale maandelijkse bedrag. Daarnaast is het ook altijd mooi meegenomen als je er een gratis kredietkaart bij krijgt. 

Een goede klantenservice

Naast dat je moet letten op de kosten die komen kijken bij het gebruiken van een creditcard, is het ook handig om te kijken naar de klantenservice. Staan de creditcard verstrekker bekend als betrouwbaar bij anderen of wordt hier niet zo goed op gescoord? Indien andere klanten hier niet tevreden over zijn, dan is het zeer aan te raden om nog even verder te zoeken. Het laatste waar je namelijk op zit te wachten wanneer er iets mis is gegaan, is een klantenservice die niet zijn best doet voor jou. 

Bij het vinden van een geschikte creditcard is het verstandig om er rekening mee te houden dat de creditcard van je huidige bank niet altijd de meest voordelige is. Zoek daarom zelf uit bij welk bedrijf je het meest waar krijgt voor je geld. 

Gerelateerde berichten

Wat is vreemd vermogen?

De financiën en het bedrijfsresultaat van een onderneming bestaat uit honderden verschillende onderdelen die samen worden gebracht in een overzicht....

Lees meer

Tips om te besparen op een autoverzekering

De maandelijkse vaste lasten kunnen zonder dat je het doorhebt al snel hoog oplopen. Ondanks dat hier een groot gedeelte van de inkomsten heen gaan,...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden